عوارض و مضرات روغن بادام
روغن بادام را از انواع دانهٔ بادام تهیه میکنند. این روغن همان اولئات گلیسریل است که بوی ملایمی داشته و مزه آجیل میدهد. این روغن در الکل نامحلول است، اما در کلروفرم یا اتر کاملاً حل میشود. این روغن، جانشین خوبی برای روغن زیتون میباشد.
- روغن بادام شیرین غنی از منگنز است و با بعضی داروها از جمله آنتی اسیدها، آنتی بیوتیک ها و داروهای مورد استفاده برای درمان فشار خون و همچنین ملین ها تداخل دارویی ایجاد می کند.
- توجه داشته باشید که روغن بادام تلخ غیر خوراکی می باشد و فقط برای موارد موضعی کاربرد دارد.
تفاوت روغن تلخ و شیرین
بادام درختی در دو نوع شیرین و تلخ وجود دارد که هنگامی که روغن هر کدام از آنها استخراج شود، آن روغن نیز تلخ یا شیرین می شود.
به دلیل مواد موجود در این دو نوع بادام خواص روغن های استخراج شده از آنها نیز کمی متفاوت است، به طوری که روغن بادام شیرین می تواند خوراکی باشد، اما روغن بادام تلخ به دلیل اینکه در فرایند روغن گیری ماده ای سمی به نام اسید سیانیدریک تولید می کند، غیر خوراکی است.
ضمن اینکه توجه کنید که برخی از روغن های شیرین نیز به دلیل اینکه مراحل تصفیه را طی نکرده اند، خوراکی نمی باشند و شما باید هنگام خرید به خوراکی و غیرخوراکی بودن روغن بادام توجه کنید.
برخی از خواص روغن شیرین:
- استفاده به صورت خوراکی برای پخت و پز یا در انواع سالادها
- خوراکی است و مسهل ملایمی است
- به همراه شکر(سرخ) سبب صاف شدن سینه و گلو می شود
- برای زخم روده و مثانه و اسهال مفید است
برخی از خواص روغن تلخ:
- افزایش رشد مو
- کاهش چین و چروک و پف صورت
- رفع خشکی پوست دست یا صورت
- رفع زنگ زدن گوش
- از بین بردن آثار لک و جوش و عفونت های پوستی
Leave a reply
ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید